Pradėsiu nuo to, kad skiriu šią temą tik savo būsimoms nuotakoms. Prašau nepriimti nei vieno žodžio labai asmeniškai tik atkreipti dėmesį į mano patarimus ir kodėl tai rašau. Mano tikslas vienas – gebėti kartu sukurti unikalius ir nepaprastus Jums prisiminimus, o tai galime padaryti tik įsiklausant ir siekiant bendro tikslo kartu.


Taigi, mielosios, prašau nesirinkite vestuvių dienos šukuosenai – kuodo ir „makaronų“ nuleistų ant veido šonų.


Kol dar neatėjo nusivylimas ir galbūt liūdesys paaiškinsiu, kodėl to prašau.


Kuodas:

  •  Įspraudžia nuotakas į rėmus;
  • Pozavimo galimybės labai ribotos;
  • Moteris atrodo vyresnė nei iš tikro yra;
  •  Dar neteko dirbti su tokiu kuodu, kurio nereikėtų nuolat taisyti su laku ir segtukais lakstant iš paskos ir reziume vis tiek nebūna gera.
  • „Makaronai“, kas tai? Turbūt didžioji dauguma net nesupras apie ką aš čia rašau, tai paaiškinsiu, tai ištraukiamos plaukų sruogos iš smilkinių ir paliekamos kristi ant Jūsų veido. Šie labiausiai mane liūdina, nes dažniausiai ceremonijos metu visiškai užgožia nuotakos veidą ir jo nesimato.


Kuo laisvesnė šukuosena tuo didesnės galimybės tokiai ir jaustis. Būti laisva ir nevaržoma. Glaustis prie vyro visomis pusėmis, gultis, bėgti ir negalvoti kas ten gale galvos vyksta. Nesinori laisvų plaukų? Paprašykite tuomet „Pony tail“ kasos.


O jei galvojat, kad laisvi plaukai banalybė, raginu pažiūrėti daugiau šukuosenų pinterest‘e yra daug galimybių kaip laisvas šukuosenas papuošti – tiaros, gėlės, lankeliai, nuometas, o gal net viskas kartu, tiesiog keičiant dienos eigoje? Galimybių daug tik leiskit sau jaustis laisvai ir svarbiausia pasidarykit bandomąją šukuoseną.